Seguim sumant

El Primer Equip Femení, s’emporta un valuós punt contra el quart classificat, tot i haver merescut molt més

El Pallejà ha estat clar dominador del joc durant tot el partit, ha tingut moltíssimes ocasions per poder emportar-se més que un punt, encara que el rival també ha tingut unes quantes que no han estat tan clares.

Les de Joan Sañas s’aprofitaven del bon enteniment d’Ari, Mire i Andri per banda dreta per superar línies, mentre Naiara arrossegava les centrals i Jannet buscava pilotes a l’espai.

Les visitants, tot i que normalment fan un joc més associatiu i sortint des de darrere ha optat per buscar la velocitat i talent de la seva davantera i el perill a pilota aturada de la seva capitana. Que no ha sorgit efecte, gràcies a la contundència de les centrals i alguna aturada de Delia qui ha tret una mà a falta de deu minuts pel final, extraordinària. Així i encara, han tingut ocasions i a vegades el joc s’ha tornat un corre carrers, amb anades i tornades d’ambdós equips.

A la primera meitat, una de les defenses visitants s’ha endut per davant a Ari Perea, qui es trobava en una situació favorable de gol, però el conjunt arbitral no ha considerat ni la falta.

Canut ha tingut una molt bona ocasió en una segona jugada de córner que no ha acabat de materialitzar, igual que un tir de Vilar que ha sortit massa creuat. I Gemma, que ha fet un gran partit ha provat el tir en diverses ocasions amb molt bona intenció, però sense encert. També Naiara ha tingut un parell, però no han arribat a més.

Ari ha hagut de ser substituïda abans d’acabar la primera part per lesió, i ha entrat Neus, fet que ha provocat que Sañas redistribuís l’equip.

Abans del descans Mire, ha tingut una molt bona falta, que no ha entrat pels pèls.

I entre unes ocasions i altres, el Son Sardina anava tenint alguna que altre, quan s’ha marxat al descans amb l’empat a zero.

La segona part no ha estat gaire diferent, una mica més boig per les transicions ràpides i aprofitant l’espai.

Ha entrat Daniela per substituir Vilar i Karla per Naiara al minut 72.

Delia ha hagut de volar per aturar un gran tir de la capitana balear, quan quedaven uns deu minuts de joc.

I Andri, l’ha tingut per fer el gol de la victòria, però el travesser li ha impedit en els darrers minuts de partit.

El duel, ha acabat amb una jugada polèmica que podria haver beneficiat al conjunt local, però no més que el possible penal a Ari Perea a la primera part.

Amb aquest resultat, el Primer Equip Femení aconsegueix cinc punts de forma consecutiva i escala una posició a la classificació gràcies a la derrota del Terrassa, col.locant-se avant-penúltim. La resta de rivals directes, a excepció del Collerense, també ha sumat, cosa que fa que el punt tot i ser de mèrit, es quedi curt.

Deixa un Comentari