Duel de dinàmiques

El Pallejà rep el quart classificat en un bon moment pel conjunt del Baix Llobregat en contraposició al Son Sardina

Després de sumar dos partits de forma consecutiva, amb la victòria a casa contra el Collerense i l’empat a Les Comes contra l’Igualada, el Pallejà arriba al partit de la jornada divuit amb molt bona dinàmica, en contraposició a la del seu rival, el Son Sardina, que és quart classificat. El conjunt balear que fins a la jornada nou, només havia perdut tres punts, desencadena una sèrie de mals resultats que l’han abocat a perdre el lideratge i caure a la quarta posició. Destaca l’empat contra el Collerense, la derrota contra l’Igualada i en l’últim partit contra el Girona per 3-1 a casa, on és molt difícil de jugar.

Arnau Rodríguez, coordinador de la secció femenina i part del staff del Primer Equip declara:

Afrontem aquesta nova jornada amb moltes ganes i motivació. Portem bones setmanes de treball i així s’està reflectant. Estem segurs que si seguim treballant d’aquesta manera, acabarà arribant el canvi de dinàmica que busquem.

Arnau Rodríguez

Les estadístiques estan a favor del conjunt de Joan Sañas, ja que en els darrers partits a casa, el Pallejà ha fet un bon paper, coincidint en la victòria per 2-1 en l’últim partit de la temporada passada que es va acabar suspenent per la pandèmia.