Possible jornada productiva

El Primer Equip Femení visita el camp del segon classificat qui no està tenint bons resultats, en una jornada que pot beneficiar l’equip de Joan Sañas

Dissabte es juga el primer partit de la jornada 19, al camp de l’Atlético Baleares, on el nostre Primer Equip intentarà seguir esgarrapant punts i apropar-se una mica més a la salvació.

Al partit d’anada, a casa, el conjunt del Baix Llobregat va aconseguir un meritori empat contra un gran rival que li va posar les coses molt difícils fins al xiulet final.

Ara, en aquesta jornada 19 on s’enfronten dos rivals directes, el Collerense i el Terrasa. I el Girona descansa. Així que el Pallejà podria treure profit si suma, ja que el nostre primer equip és tretzè amb 12 punts seguit del Terrassa amb 11 i el Collerense amb 7. I per sota del Girona que en té 15, el Riudoms 17 i el Pardinyes 19.

Aquestes són les declaracions del tècnic prèvies al patit:

“Anem a un dels camps més complicats de la categoria i sabem que l’exigència del partit és màxima.

L’equip ve en una molt bona dinàmica de joc, cada cop tenim més clares les idees dins del camp, i això ens ha fet donar una passada endavant pel que fa a resultats.

Afrontem el partit com ho hem fet des del primer dia, amb la màxima il•lusió i ambició de guanyar”.

Joan Sañas

Deixa un Comentari