Noves incorporacions

El CF Pallejà arriba a un acord amb el Women’s Soccer School Barcelona per a la cessió de tres de les seves jugadores fins a final de temporada

Amb la situació actual del futbol català, on no és segur que es pugui competir fora de les Lligues nacionals, i amb el tancament de la finestra de fitxatges de la Primera Nacional, els equips de la competició decideixen reforçar-se amb jugadores d’altres equips que possiblement no puguin competir si no és fitxant per aquests de categoria superior.

En el cas del CF Pallejà, hem tancat diverses negociacions amb altres clubs, per intentar millorar el projecte esportiu del Primer Equip Femení en cerca de la salvació de la categoria.

Una d’elles ha estat amb el Women’s Soccer School Barcelona o WSS, amb la cessió de tres de les seves integrants: Júlia Poquet, De Gracia i Carla Huatay.

El Jordi Romagosa, ens fa un petit tast de les futbolistes:

“La Júlia és una extrem ràpida amb molt bona conducció de pilota, que pot actuar en les dues bandes, ja que també és precisa a cama canviada”, “De Gracia, està en el seu primer any de sènior, amb bona arrancada i veloç, amb precisió en les passades, que pot actuar tant de punta com d’extrem”, “Carla Huatay, és una jugadora de tall defensiu i molt contundent, que pot actuar de central o de lateral indistintament, amb sortida de pilota i visió de joc”.

descriu Romagosa de la WSS.

Un parell de setmanes abans, també es va tancar la cessió de Daniela Dobon que abans d’arribar al Preferent Juvenil del Levante Las Planas, s’havia format a la pedrera del Valencia CF. I en aquests últims díes, del mateix conjunt veí, s’ha incorporat a Jannet Rodríguez qui havia jugat prèviament a la base del RCD Espanyol.

Daniela Dobon
Jannet Rodríguez

“La Daniela és una jugadora polivalent que pot jugar tant d’extrem com per dins, amb bona qualitat tècnica i força ràpida.

La Jannet és molt ràpida i té una gran habilitat amb la pilota, juga d’extrem o punta.

I la Laura és una portera amb molts reflexos i posicionament”.

Joan Sañas

A més, la portera Laura Sánchez torna a casa…

Laura Sánchez

Deixa un Comentari