Fi de la Primera Volta

El Primer Equip Femení juga a casa l’últim partit de la primera volta contra el ‘Huesca’, partit vital amb els enfrontaments de la jornada

A falta d’aquest últim partit, el CF Pallejà es troba en última posició amb 7 punts després d’una sola victòria i quatre empats. Empatat amb Girona i Collerense que s’enfrontaran també en aquesta jornada 15, fet pel qual és tan important sumar.

El tècnic del Pallejà n’és perfectament conscient i veu factible el poder treure punts:

“Encarem el partit donant-li la importància que mereix. Estem en una situació delicada, però preparats per afrontar el que resta de lliga i sortir dels llocs del descens.

Tot dependrà del que passi a Girona, però pot ser molt positiu sumar tres punts amb aquest empat a 7 i la poca distància amb el Terrassa que en té 8 i juga amb un dels rivals més forts, el Levante Las Planas.

“Diumenge no hi ha una altre mentalitat que no sigui la de guanyar, i estem convençuts de que anem en la línia correcte per fer-ho”

Assegura Sañas a partir de l’evolució del grup:

“Tot i els resultats de les últimes jornades, el grup està fort a nivell mental i cada sessió que passa, fem un pas endavant com equip”.

Joan Sañas

Resum el míster, amb el mantra del Club, Endavant Pallejà!

Deixa un Comentari