Déjà Vu

Els temps de partit tornen a marcar el resultat del Primer Equip Femení i ajornen una setmana més poder sumar

Igual que la setmana passada contra el Vic, el conjunt de Joan Sañas torna a encaixar als primers minuts. L’equip de Pallejà aconsegueix recompondre’s del cop i aguantar el resultat fins al descans, també amb arribades per part dels dos implicats, sense encert.

Al minut 30, el tècnic decideix canviar de peces i fa entrar Neus Vila per substituir Daniela a l’extrem esquerre. L’entrada de la molinenca dóna profunditat i ocasions i fa que l’equip es reenganxi al partit, amb faltes de Mire, pentinada de Salo i engaltada d’Ainhoa a l’àrea.

Però, tal com va passar la setmana anterior a casa, l’Europa fa gran la distància amb el segon gol, 10 minuts després de la represa. Cosa que fa que el partit es descontroli i es torni una mica boig. Les de Gràcia s’atreveixen amb tirs llunyans que amb fortuna acaben dins la porteria de Delia que amb grans parades destaca com una de les millors del conjunt visitant.

L’entrenador del Pallejà fa entrar totes les suplents que el reglament li permet, però la distància ja és llarga. I fins i tot arribant a l’àrea rival, Carla Farré desaprofita una gran ocasió.

Per a més desgracia, un mal rebuig de la defensa de les roig-i-negres fa que la pilota es coli en pròpia porta, fent el 4-0 final d’aquesta penúltima jornada de la primera volta.

La setmana que ve rebem el Huesca i la següent tornem a jugar a casa contra un altre rival directe, el Collerense.