Per la mínima

Una segona jugada condiciona un partit molt igualat i competit fins el xiulet final

El Pallejà ha sortit amb les idees clares, volent ser protagonista a casa i portant la iniciativa del partit, amb una pressió alta que ha provocat alguna recuperació en zones properes a la porteria del Huesca, i intentant ser verticals, aprofitant el desplaçament de les dues centrals d’avui, les arribades d’Ari desdoblant Mire i la velocitat de Jannet.

El Huesca ha tingut alguna arribada a la primera meitat, però la defensa local ha neutralitzat bé les possibles ocasions del conjunt aragonès.

L’equip de Joan Sañas trobava a Jannet buscant l’espai, però es trobava molt sola en situacions favorables, massa fàcil pel Huesca que disposava de jugadores d’envergadura.

Jordi Romagosa

L’empat ha seguit fins al descans, on el tècnic local ha canviat peces, entrant Ainhoa per Neus. I ha seguit el ‘matx’ amb la mateixa dinàmica. Fins a una mala sortida buscant un desplaçament llarg, que ha quedat baix i les visitants han pogut forçar un córner on a la segona jugada, caient la pilota en una de les jugadores de la frontal que ha aconseguit penetrar la porteria de Delia.

Jordi Romagosa

Tot i això, el Pallejà ha continuat lluitant, augmentant la intensitat i aconseguint arribar una mica més. Fins i tot, als últims minuts, ha disposat d’una falta amb molt perill, però no hi ha hagut sort.

Jordi Romagosa

Marta ‘Doc’, ha donat algunes declaracions després del partit al nostre company del Futfem del Baix Llobregat, Fermín Prieto:

És difícil després d’una derrota parlar del partit, perquè el primer que penses és que no han sortit les coses com voldries, però sí que és veritat que l’equip, amb el canvi del cos tècnic encara s’està adaptant i hi ha coses que encara està començant a assimilar. Amb la qual cosa, encara que haguéssim volgut guanyar, la valoració no és del tot negativa perquè es van veient coses i l’equip té l’actitud de voler competir, guanyar i lluitar i esperem que arribi, sigui aquesta setmana o les seguents es vegi reflectit.

El futbol no és només jugar bé, a vegades hi ha petits errors que et condicionen i crec que nosaltres avui hem deixat un tir a pilota aturada que ens ha costat un gol i el no aprofitar les ocasions que tenim al final passa factura, no sé si és just o no, el que sé és que s’ha de lluitar perquè la setmana que ve sigui diferent.

Ha sigut una primera volta dura, el canvi de cos tècnic mai és de bon gust per ningú, estàvem adaptades a un tipus d’estructura i de joc i ara estem començant a canviar, no ha sigut la nostra primera volta ideal, esperàvem estar en una posició més còmoda, al final acaba avui, però hem d’oblidar el que ha passat fins ara i esperar que la segona molta sigui molt diferent.

Marta ‘Doc’

Deixa un Comentari