Nou Cos Tècnic

Amb la marxa de Torrijos, el Club aposta per tècnics de confiança, entrenadors que porten temps a la casa i coneixen la filosofia del Club

Serà Joan Sañas qui liderarà aquest nou projecte, de la mà de Pep Oriol i Arnau Rodríguez.

El fins ara Coordinador Masculí del CF Pallejà, qui ja havia tingut l’experiència de dirigir la banqueta del Primer Equip Femení fa un parell de temporades, després d’haver sigut segon entrenador al mateix equip, va començar a entrenar amb l’equip el passat dimecres. Juntament amb Pep Oriol, també Coordinador masculí i entrenador del Juvenil A masculí, sent aquesta la seva primera temporada en un conjunt femení. Al contrari que Arnau Rodríguez, Coordinador de la secció i també entrenador del Juvenil A femení, després de molts anys treballant per la mateixa al Club.

Sobre el canvi a la banqueta, Sañas declara “Entrem en un moment complicat a nivell de resultats per la plantilla, però amb la màxima il•lusió i motivació per ajudar a l’equip a canviar la dinàmica”. I es mostra satisfet després de l’entrenament de dimecres: “Les sensacions van ser molt bones, ja ens constava que és un grup que entrena molt bé, i així va ser. Amb aquest nivell d’implicació, ens serà fàcil transmetre el que volem d’elles al camp”, valora el nou tècnic que ja coneix el rival de diumenge: “sabem que juguem contra un bon equip, i així ho diu la classificació. Però no contemplem una altra cosa que no sigui guanyar” sentència Sañas en la prèvia al partit que disputarà el seu equip a les 16:30 de la tarda al Municipal de Pallejà contra el Vic Riuprimer, cinquè classificat.

Deixa un Comentari