El Club s’engalana

El CF Pallejà ja es prepara pel centenari de la temporada que ve i millora la imatge de les instal.lacions amb una mica de pintura i cartells informatius.

Tot i que el gran canvi de gespa i il.luminació s’espera per una mica més endavant, l’Ajuntament de Pallejà col.labora amb la implementació de cartells informatius a les diferents entrades de les instal.lacions i dins el complex esportiu, per tal de fer saber a jugadors/es, famílies i aficionats els distints espais del camp i les normatives específiques en cada cas pel protocol Covid.

El disseny d’aquests cartells, ha estat escrupolosament estudiat per respondre a la imatge del Club, pel que fa a colors i corporació del CF Pallejà, a més de buscar una imatge moderna, fàcilment llegible i agradable visualment, amb iconografia que acompanyi les informacions.

Les parets del voltant del terreny de joc, ja es van pintar fa unes poques setmanes gràcies a la bona feina del Joan Candela i el Manolo Pérez, integrants de la família del CF Pallejà.

Deixa un Comentari