Dissabte de Juvenils

Els nostres quatre juvenils competiran Dissabte, els femenins a domicili i els masculins a casa.

Crec que arribem amb molt bones sensacions al partit, tant per nivell de joc com de mentalitat. Primer perquè a nivell de entrenaments estem molt bé, de manera constant, i segon i el més important, perquè venim de jugar un partit fora de casa contra Martorell i puntuar aquí. Sempre és complicat i haver-ho aconseguit ens dóna molta confiança per a encarar el pròxim partit. A partir d’aquí, juguem a casa i cal intentar aconseguir els 3 punts contra un altre rival que ens posarà les coses molt difícils.

Iván López, capità del Juvenil A

Després d’una setmana dura, toca aixecar-se i demostrar que aquest equip té caràcter competitiu. Aquesta setmana hem treballat per a poder donar el màxim contra un rival dur.

Intentarem treure el millor de nosaltres al nostre camp , després de tant de temps sense poder jugar, fent-ho a casa, tenim ganes d’estrenar-ho amb 3 punts. 3 punts importants i necessaris per a creure fins al final que ho podem fer bé.

Mehdi Satae, el tècnic del Juvenil B

La veritat és que venim d’una setmana contra un rival dur com el Vilafranca, on ens presentem a jugar a casa amb moltes baixes i aconseguim competir el partit, encara que encaixem 1 gol en cada part.

Aquesta setmana ens toca contra Fontsanta Fatjo, i encara que seguim amb moltes baixes esperem poder competir el partit i sortir amb millors sensacions que la setmana anterior.

Rubén Moya, tècnic del Juvenil B Femení

Deixa un Comentari