Agafant ritme

El Primer Equip Masculí espera poder millorar el que li va faltar la setmana anterior per tornar a sumar de tres en tres

El conjunt de Carlos Marin, ve de retornar a la competició, perdent contra l’Olesa per 2-0. Ara, torna a jugar a casa després de mesos rebent al Rubí al Municipal de Pallejà, on l’afició podrà tornar a gaudir de la competició del nostre Tercera Catalana.

Atípica la situació, ja que venim de mesos parats, ha sigut difícil perquè molt jugadors treballaven i per horari no podien arribar a entrenar, hem hagut de suspendre alguns entrenaments els últims mesos, però a poc a poc estem recuperant les sensacions, el to físic, el més ràpidament que es pot amb l’Agustín, que és el preparador físic i està fent molt bon treball, així que quant a sensacions les estem recuperant a poc a poc.

Esportivament, a nivell ofensiu estem bé, ens està costant una mica defensivament, però sobretot pel físic perquè a vegades no arribem a donades situacions com ens agradaria, però en general les sensacions són positives. Tal com vam acabar, hem tornat, amb bones sensacions, proposant bon joc. La darrera setmana contra l’Olesa, el que ens va faltar va ser el gol, si haguéssim marcat mínim un gol i ens haguéssim arrancat així, hauria sigut diferent el resultat del cap de setmana passat, però en general bé.

El partit que ens ve, l’afrontem amb moltes ganes de tornar a puntuar de 3 en 3 i la veritat que s’ha treballat força bé aquesta setmana, anem a seguir potenciant el que s’està fent bé, corregint el que la setmana passada no es va fer tan bé i anem com cada partit a pels 3 punts, anem a competir al 100 per 100 i amb moltes ganes i il.lusió d’aquesta mini-lliga on ens han posat que la veritat que en pocs partits t’hi jugues molt.

Però treballant així, arribaran els punts segur, perquè s’està treballant a un nivell molt bo.

Carlos Marín, tècnic del Primer Equip Masculí

Deixa un Comentari