“Taules”

El Primer Equip Femení no passa de l’empat contra el Girona, rival directe, en un partit amb resultat rigorós.

Duel dur, el que ha hagut d’enfrontar el conjunt de Joan Sañas, marcat per la duresa física i l’actuació arbitral.

El Girona ha fet el seu partit, la primera meitat, després d’uns quants córners pels dos equips sense massa perill. Al minut 20, ha aprofitat una segona jugada en un d’aquests per fer un travesser, amb la mala sort que ha fet baixar la pilota i l’ha tret cap a fora, considerant l’àrbitre que havia entrat i era gol.

El Pallejà ha protestat molt la decisió, però ja estava presa, i s’ha reprès el partit. Amb el Girona seguint creant ocasions amb alguna escapada del conjunt del Baix Llobregat.

Delia ha hagut d’intervenir en més d’una ocasió per no allargar la distància al marcador, però ja no s’ha mogut fins a la segona meitat.

Joan Sañas ha decidit canviar a Aina Canut al descans, per Ainhoa, intentant crear una mica més de perill, i ha començat a apropar-s’hi. El Girona cada vegada reculava més, i el Pallejà, cada cop amb més empenta.

Hi ha hagut vàries centrades d’Ainhoa o de Mire, però no arribava la segona línia. En una d’aquestes, Salo ha hagut d’estirar-se al màxim per tocar amb la punta de la bota una de les pilotes que li havien posat en horitzontal, davant la portera. I ha acabat fent el gol de l’empat, al minut 70. El Girona ha intentat anar a la contra, i ha tingut alguna ocasió de perill per endur-se el partit, però no han agafat desprevinguda a Marta ‘Doc’.

Qualsevol dels dos equips podria haver fet el gol de la victòria, perquè el ritme començava a ser frenètic i tots dos equips estaven començant a escalfar-se, però finalment no ha estat així i ha acabat en “taules”.

Deixa un Comentari