COP DUR

El Levante Las Planas s’imposa contundentment per 10-1 en un partit gris del Pallejà on no s’ha sabut trobar

El conjunt local s’ha avançat amb un gol matiner al minut 5 de joc a partir d’una mala pressió que ha afavorit un atac implacable de les ‘vermelles’. El Pallejà intentava recompondre’s i buscar el seu joc, però el Levante no deixava respirar, ofegava en perdre possessió, en contraatac, en profunditat per bandes i amb un molt bon u contra u de les seves jugadores.

Al minut 15, amb una jugadora roig-i-negre menys al camp per lesió, les locals han aprofitat per augmentar la distància al marcador. I no hi ha hagut fre. El Pallejà no s’ha trobat còmode en cap moment i els gols han començat a arribar un darrere l’altre, fins al 5-0 on s’ha marxat al descans.

A la represa, les de Víctor Torrijos han modificat sistema per intentar frenar les sacsejades del Levante i començar a ser i jugar com l’equip que és, però una vegada més les qualitats individuals s’han sobrepossat i ha pujat el sisè al marcador.

A partir d’un córner, Saubi ha aconseguit el gol de l’honor pel Pallejà i semblava que l’equip començava a agafar confiança, amb la nova proposta i les jugadores que han entrat, però no ha durat gaire.

El Levante ha seguit apretant, i amb la moral ja pels terres han anat arribant la resta de gols.

Cop molt dur, però toca seguir remant com mai, Endavant Palleljà!