Comença la Tercera

🔴⚫ PRIMER EQUIP MASCULÍ El conjunt de @carlosmest inicia la Lliga!!!

🗓️ JORNADA 1 – Dissabte 03
⏰ 18:00
🛡️ Peña Recreativa St. Feliu
📌 Mpal. Falguera

CHARLY:
“Som un equip nou, totalment diferent de l’any passat, jove, amb força qualitat individual que pretén fer un joc combinaitu i atractiu que ens faci gaudir a tots.
A nivell competitiu és el nostre primer any i intentarem salvar la categoria, a partir d’aleshores mirarem si podem anar més lluny. Amb els jugadors que tenim hauríem de mirar més amunt.
Tot i això ens ho prenem amb molta cautela, ha estat una pretemporada atípica amb molt poca càrrega d’entrenaments i partits, és un any estrany. Però les sensacions han estat molt bones, des del primer dia es va veure un reflex del que voliem treballar durant la temporada i estem molt contents.
Quant a resultats, hem anat de pitjor a millor i contra equips que estaran amunt als seus grups, els hem plantat cara i els hem competit.
El rival d’aquesta setmana és un clar aspirant a l’ascens, porta vàries temporades a punt de pujar de categoria, amb jugadors veterans que la coneixen. Tenen un camp petit i complicat de jugar. A priori, ells jugaran tot el contrari que nosaltres, molt més directe i agressiu. Serà un partit molt complicat per començar la temporada i anem una mica a remolc. Però hi anirem a competir el màxim com a tots els partits, sabent que tenim els jugadors adequats per fer-ho”.

Deixa un Comentari