Amateurs i Juvenils

Respecte al partit anterior, no vam saber competir a un camp petit perquè ens vam intentar adaptar al joc que es fa allà que és pilota llarga, quan havíem treballat tot el contrari durant la setmana. Vam començar molt bé, vam fer el gol i a partir d’allà, vam perdre el control. En un servei de banda ens empaten i a la segona part un error nostre puntual ens penalitza.

El partit contra Papiol d’aquest cap de setmana a priori per classificació podem pensar que és un equip fluix, però no, és un equip jove, que intenta jugar la pilota, molt similar a nosaltres i haurem de treballar molt defensivament per emportar-nos la pilota i portar nosaltres el control de partit i que ells pateixin sense pilota. Volem tenir la nostra pròpia identitat, durant tot el partit, ser valents i a competir com fins ara ho estem fent, que ho estem fent molt bé tot i no tenir sort de cara al gol i en general quant a resultats no estem tenint la sort que hauríem de tenir pel que es veu als partits, però la sort s’ha de buscar, s’ha de treballar i així estem.

Carlos Marín, tècnic del Primer Equip Masculí

Venim d’un partit complicat, al qual intentem ser protagonistes i un parell d’errors defensius ens van costar 3 punts.

Ara anem a un camp complicat on intentarem treure els 3 punts, intentant tenir la iniciativa, sent valents i competint el partit.

Izan Alemán, jugador i un dels capitans del Juvenil A

Afrontem aquest partit a casa amb moltes ganes de canviar la dinàmica negativa a nivell de resultats que portem. Les noies estan treballant bé durant la setmana, però ens queda arribar al partit i poder ser un equip més sòlid en tots els moments i fases del joc. Ho enfoquem de la manera més realista, amb la situació en la qual ens trobem no sabem si aquest cap de setmana pot ser l’últim, així que ho haurem de donar tot cada partit i a partir d’aquí exigir-nos encara més i fer-nos més fortes per poder donar-li una volta a les sensacions que ens han generat els últims partits.

Arnau Rodríguez, tècnic del Juvenil A femení

Aquesta jornada venim d’una setmana sense competir, ja que entre lesions i la Setmana Santa teníem moltes baixes i ajornem el partit .

Aquesta setmana ens toca contra Cambrils, i encara que seguim amb algunes baixes, hem recuperat peces importants i esperem poder sumar els primers tres punts de la temporada. En el que sabem que serà un partit dur contra un rival que necessita guanyar per a recuperar sensacions.

Rubén Moya, tècnic del Juvenil B femení

Deixa un Comentari